Uw onderhoudsschilder Willem Keur

Keurklus staat voor Willem Keur, een vakman die zich heeft gespecialiseerd in schilderwerk en de bijbehorende klussen. De vakkennis heb ik mij in meer dan 20 jaar eigen gemaakt en houd deze ook voortdurend op peil, om zo op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen op de diverse vakgebieden.

Klanten beschrijven mij als een sociale en eerlijke persoon, die altijd zijn afspraken nakomt en absoluut net werk aflevert. Ook is er sprake van een flexibele werkwijze. Heeft u een probleem, wat zo snel mogelijk verholpen moet worden, dan sta ik vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.
Een klus of project wordt door mij altijd zorgvuldig voorbereid. Bij u op locatie bespreken wij uw wensen en behoeften en houden goed rekening met het budget wat u te besteden hebt. Na acceptatie van de scherpe en vrijblijvende offerte ga ik voor u aan slag. Alle klussen en projecten worden in een vlot tempo uitgevoerd. Ik maak altijd gebruik van goede materialen en gereedschappen, om zo voor u een optimaal eindresultaat te bereiken. De afwerking is altijd net en duurzaam.

Door het afleveren van professioneel werk heb ik een goede naam opgebouwd in de regio rond Hoofddorp en dat is de beste reclame. Bij Keurklus is een afspraak altijd een afspraak, klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel en heeft u aanvullende wensen of veranderingen, dan kom ik gewoon terug. Nazorg is mijn tweede natuur, ik ben pas tevreden als u dat bent.
kwasten

Neem contact met ons op!

Ook voor andere klussen kunt u terecht

Of het nu gaat om een kleine klus, zoals het afhangen van een deur of licht aftimmerwerk, of de aanleg van een complete badkamer of keuken, Keurklus beschikt over voldoende capaciteit om de klus vakkundig voor u uit te voeren. Wilt u zich verzekeren van een bedrijf dat u, als gewaardeerde klant, nog serieus neemt en er alles aan doet om aan wensen tegemoet te komen? Dan vindt u bij Keurklus uw betrouwbare partner, die nog hecht aan serviceverlening, zorgvuldigheid, kwaliteit en elk project als een nieuwe uitdaging ziet.

Informeer naar de vele mogelijkheden die ik, Willem Keur u kan bieden, ik ben u graag van dienst. In de rubriek diensten vindt u een aantal voorbeelden van projecten die mogelijk zijn, staat uw project er niet tussen? Bel met mij! Veel is bespreekbaar en mogelijk.